Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Χατζηπαναγιώτης -Εκνευρίζομαι που έχει άποψη κι η κουτσή Μαρία για το εμβόλιο

Χατζηπαναγιώτης -Εκνευρίζομαι που έχει άποψη κι η κουτσή Μαρία για το εμβόλιο

Χατζηπαναγιώτης: Εκνευρίζομαι που έχει «άποψη» κι η κουτσή Μαρία για το εμβόλιο

Για όσους εκφράζουν αμφιβολίες για το εμβόλιο του κορωνοϊού μίλησε ο δημοφιλής ηθοποιός, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

0000

Την αντίθεσή του με πολλούς από τους συναδέλφους του, οι οποίοι και εκφράζουν τηναντίθεσή τους με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊούεξέφρασε ο δημοφιλής ηθοποιός,Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τους «διάσημους», οι οποίοι όπως εξήγησε, εκμεταλλεύονται την αναγνωρισιμότητά τους για να διαμορφώσουν κλίμα εκφράζοντας παράλογες απόψεις.

Στη συνέχεια, μάλιστα, δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο των εμβολίων, τα οποία και «σώσανε την ανθρωπότητα από αρρώστιες που αποδεκάτιζαν ανθρώπους».

«Ευτυχώς μπαίνω όλο και πιο λίγο στα social και λέω ευτυχώς γιατί μάλλον εκνευρίζομαι πολύ, από αυτή την ανεξέλεγκτη «άποψη» που έχει κι η κουτσή Μαριαόταν βλέπω δε και ανθρώπους γνωστούς , ´διάσημους’ , ηθοποιούς πχ , που από τη δημοφιλία τους έχουν δύναμη και πολλές φορές δυστυχώς διαμορφώνουν κλίμα , να εκφράζουν απόψεις για το εμβόλιο του τύπου «είναι πολύ περίεργη με τα εμβόλια γενικά εγώ» (sic), μου σηκώνεται η τρίχαχαλιέμαι πολύ! Μια απλή περιήγηση στο Ίντερνετ , για την ιστορία των εμβολίων, θα μπορούσε να σου πει ότι από τα

μεγαλύτερα επιτεύγματα της ιατρικής είναι τα εμβόλια! Που σώσανε την ανθρωπότητα από μάστιγες, αρρώστιες που αποδεκάτιζαν ανθρώπους! Ευλογία,πανώλη, φυματίωση, κίτρινος πυρετός , ερυθρά, ιλαρά, διφθερίτιδα, πολιομυελίτιδα κλπ! . Άκουσα και το άλλο!!! «Αν πρέπει να γίνει εμβολιασμός σε παιδιά εγώ θα μπω μπροστά, ανθρώπινη ασπίδα!» για να γλυτώσει το παιδί της από τον εμβολιασμό, λέμε! Δεν πειράζει ένα περισσότερο εμβόλιο για τα παιδιά της Αφρικής που παλεύουν για την επιβίωση τους ! Τι να πω !!!! Έχω μείνει άφωνος!».

Πηγή : athensvoice.gr

Leave a Comment