Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Χρυσοχοΐδης στους αστυνομικούς - Είστε οι μικροί ήρωες της εποχής μας

Χρυσοχοΐδης στους αστυνομικούς - Είστε οι μικροί ήρωες της εποχής μας

Χρυσοχοΐδης στους αστυνομικούς: «Είστε οι μικροί ήρωες της εποχής μας.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης επισκέφθηκαν ο υπουργός Προστασίας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΔιεύθυνσηςΆμεσης Δράσης Αττικήςεπισκέφθηκαν, κατά την αλλαγή του χρόνου, ο

0000

υπουργός Προστασίας του Πολίτη,Μιχάλης Χρυσοχοΐδηςκαι ο αρχηγός τηςΕλληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, οι οποίοιαντάλλαξαν ευχές με το προσωπικόκαι απηύθυναν μέσω ασυρμάτου εορταστικά μηνύματα προς τους αστυνομικούς που εκτελούσαν υπηρεσία.

«Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους σας, σε εσάς,στις οικογένειές σας, τα παιδιά σας, να είστε όλοι ευτυχισμένοι, γεροί και δυνατοί», τόνισε στο μήνυμά του ο κ.Χρυσοχοΐδης, και σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Το 2020 μας βρήκε για πολλούς μήνες στους δρόμους,στον Έβρο και μετά με την πανδημίαβρεθήκαμε στους δρόμους και εξακολουθούμε και σήμερα και βοηθάμε τους πολίτες, προσπαθούμε να σταματήσουμε την

πανδημία.

Να συνεχίσουμε λοιπόν αυτή την προσπάθεια, είστε όλοι αξιέπαινοι, είστε οιμικροί ήρωες της εποχής, γράφετε ιστορία και τους επόμενους μήνες θα είμαστε παρόντες για να απαλλαγούμε από ένα μεγάλο κακό που βρήκε την Ελλάδα και την ανθρωπότητα. Εμείς, η ηγεσία του

Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Αστυνομίαςθα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ναβελτιώσουμε την ζωή σας, τις συνθήκες της δουλειάς σας και να αισθάνεστεόλοι ευτυχισμένοι».

Οαρχηγός της ΕΛΑΣ, από την πλευρά του, υπογράμμισε: «Όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας αποδεικνύει καθημερινά ότι βγαίνει νικητής στη μάχη για την πάταξη της εγκληματικότητας καιτης παραβατικότητας. Ο επαγγελματισμός, η υπευθυνότητα, η συνέπεια και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που διακατέχουν τον κάθε συνάδελφο εντείνουν το αίσθημα εμπιστοσύνης του πολίτη προς την Ελληνική Αστυνομία και την αποστολή της. Σήμερα, πρώτη μέρα του 2021, σας βρίσκει στηνπρώτη γραμμή έξω στον δρόμο, διπλά στον πολίτη, μακριά από τις οικογένειές σας και μακριά από την θαλπωρή του σπιτιού σας. Σας ευχαριστούμε που είστε διπλά στον πολίτη κάθε στιγμή».

Leave a Comment