Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Υπέστη έμφραγμα και δεν μπορει να αναπνευσει - Πολυ δυσκολες ωρες για τον Γιωργο Τραγκα

Υπέστη έμφραγμα και δεν μπορει να αναπνευσει - Πολυ δυσκολες ωρες για τον Γιωργο Τραγκα

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Γιώργος Τράγκας μετά και το έμφραγμα που έπαθε ενόσω ήταν διασωληνωμένος λόγω του κορωνοϊού.

H κλινική εικόνα του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα χαρακτηρίζεται «πολύ κρίσιμη», τη στιγμή που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» λόγω λοίμωξης COVID-19.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Τράγκας δε ήταν εμβολιασμένος κατά του κορονοϊού και εισήχθη αρχικά στο «Σωτηρία» λόγω επιδείνωσης των συμπτωμάτων της

0000

COVID-19 εμφανίζοντας εικόνα πνευμονίας και την Τετάρτη ξεκίνησε η χορήγηση οξυγόνου, είτε μέσω της συσκευής high flow oxygen therapy είτε μέσω της συσκευής bipap. Οι συσκευές bipap είναι αυτές που χορηγουν οξυγόνο υπό μεγάλη πίεση.

Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης – σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» – ο κ. Τράγκας υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο (έμφραγμα) και κρίθηκε απαραίτητη η τοποθέτηση stents. Μεταφέρθηκε στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του «Σωτηρία», όπου στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο έγινε επιτυχής τοποθέτηση των stents για τη διάνοιξη των αποφραγμένων αρτηριών.
Από τα ξημερώματα της Παρασκευής νοσηλεύεται και

πάλι στην ΜΕΘ Κοβιντ του νοσοκομείου καθώς παραμένει αιμοδυναμικά ασταθής λόγω της σοβαρής στεφανιαίας νόσου, με την ιατρική ομάδα της Μονάδας να χαρακτηρίζει «πολύ σοβαρή» την κλινική του εικόνα.

Όσα είπε ο Πάρις Κουρτζίδης μετά το έμφραγμα του Γιώργου Τράγκα

Ο εκπρόσωπος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, Πάρις Κουρτζίδης, ανέφερε σε ανάρτηση του το πρωί «Ανήμερα των γενεθλίων μου, με βρίσκει η είδηση ότι πράγματι ο Γιώργος χθες βράδυ αργά χρειάστηκε να διασωληνωθεί, παρότι η κατάσταση της υγείας του έδειχνε να βελτιώνεται.
Μια καρδιακή επιπλοκή (έμφραγμα) τελικά ήταν που

ανάγκασε τους ιατρούς να πάρουν την απόφαση αυτή.
Ο πρόεδρος Τράγκας επί 11 ηημέρες έδειξε ότι είναι σκληρός μαχητής. Θα βγει ΝΙΚΗΤΗΣ!»
.

Ενώ πριν λίγη ώρα σημείωσε:
«Η κατάσταση της υγείας του προέδρου Γιώργου Τράγκα κρίνεται πλέον εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή. Το επόμενο 24ωρο είναι καθοριστικό για την

όποια εξέλιξη.Το οξυγόνο του έχει επανέλθει σε ικανοποιητικά επίπεδα κι αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Ο Γιώργος το παλεύει σκληρά και δυνατά. Είναι μεγάλος μαχητής!».

Leave a Comment