Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Δακρυσαν μεχρι και οι γιατροι - Δειτε τι κατεγραψε το μόνιτορ της Τζωρτζίνας οταν μπηκε μεσα η μανα της

Δακρυσαν μεχρι και οι γιατροι - Δειτε τι κατεγραψε το μόνιτορ της Τζωρτζίνας οταν μπηκε μεσα η μανα της

Ενα συγκλονιστικό ντοκουμέντο για το θρίλερ της Πάτρας φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Συγκεκριμένα, στο ντοκουμέντο που δίνει στη δημοσιότητα μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και αποτελεί συρραφή δύο εικόνων,φαίνεται από τη μια

το μόνιτορ της Τζωρτζίνας από τη ΜΕΘ υπό την επιτήρηση των γιατρών και χωρίς την παρουσία της Ρούλας Πισπιρίγκου και από την άλλη το μόνιτορ της 9χρονης όταν η μάνα της βρίσκεται στο δωμάτιο μαζί της.

Πάτρα: Καφές, κομμωτήριο και δημόσιες σχέσεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου πριν θάψει την Τζωρτζίνα

Στην πρώτη, όταν δηλαδή η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι απούσα, οι καρδιακοί σφυγμοί της Τζωρτζίνας είναι κανονικοί, ενώ και οι αναπνοές της είναι κανονικές. Στη φωτογραφία με την 33χρονη παρούσα φαίνεται η βραδυκαρδία της 9χρονης, ενώ παρουσιάζει πτώση σφυγμών.

Ουσιαστικά αυτό που αποδεικνύεται από τις εικόνες είναι πως όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στο δωμάτιο η κατάσταση της 9χρονης κόρης της επιδεινώνεται ραγδαία, με αποτέλεσμα οι

γιατροί να την βάζουν στη ΜΕΘ, όπου και η κατάσταση της υγείας της βελτιωνόταν αμέσως.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που οι γιατροί ζήτησαν από την 33χρονη μάνα να βιντεοσκοπήσει τα επεισόδια της κόρης της, αφού δε μπορούσαν με άλλο τρόπο να εξηγήσουν όλα όσα συνέβαιναν.

Κοιτάξτε το ντοκουμέντο

Της χορηγούσε κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου από τον Απρίλιο του 2021;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real News, με δεδομένο το γεγονός πως όταν η Τζωρτζίνα εισήχθη για πρώτη φορά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, τον Απρίλιο του 2021, είχε όλα τα συμπτώματα χρήσης κεταμίνης, οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εκτιμούν πως η μάνα της, ήδη από τότε, είχε την ευχέρεια να προμηθεύεται το ναρκωτικό από «πηγές» που υπήρχαν στην Πάτρα.

Οι Αρχές θεωρούν δεδομένο πως η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθευόταν την ουσία ανά τακτά χρονικά διαστήματα και όταν η ίδια το έκρινε απαραίτητο, προκειμένου να

3333

πειραματίζεται, χορηγώντας μικρές ή μεγάλες δόσεις στην 9χρονη κόρη της.

Έτσι, δε μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο και τη μέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας, τον Ιανουάριο του 2022, η μάνα της, που φέρεται να τη δολοφόνησε, να είχε μαζί της τις δόσεις κεταμίνης που χρειαζόταν.

Το σοβαρό ερώτημα

Αυτή είναι μια λογική εξήγηση, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν την εξέλιξη των ερευνών. Ωστόσο, θέτουν ένα σοβαρό ερώτημα: «Το άτυχο παιδί χρειάστηκε αρκετές ημέρες νοσηλείας. Είναι δυνατόν η 33χρονη να είχε όλες αυτές τις ηημέρες μαζί της την κεταμίνη, με κίνδυνο κάποια στιγμή να αποκαλυφθεί;»

Οι αρχές ίσως δώσουν την απάντηση μέσα από τη

διερεύνηση των κλήσεων που δέχτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκουεκείνη την ημέρα στο κινητό της.

Αν ομολογήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου η ποινή θα «πέσει» στα 15 έτη

Την ίδια στιγμή, ο δικηγόρος,Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο MEGA, επισήμανε πως σοβαρά στοιχεία είναι τα ιατροδικαστικά, σημειώνοντας πως η προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ήρθε μετά την εύρεση της κεταμίνης, εξηγώντας πως η έλλειψη συναισθήματος από την 33χρονη μάνα δε είναι στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στην ενοχή.

Κατόπιν, είπε πως στην περίπτωση μίας ομολογίας και συνάμα ειλικρινής μεταμέλειας από την πλευρά της κατηγορουμένης μπορεί να συνεκτιμηθεί από το δικαστήριο και να της αναγνωριστεί ελαφρυντικό, το οποίο έχει συνέπειες ευεργετικές για έναν κατηγορούμενο, καθώς η ποινή φτάνει τα 15 χρόνια, από τα 25 που αντιστοιχούν στα ισόβια.

Ο δικηγόρος σημείωσε πως μετά την τελευταία απόφαση της Ολομελείας του Αρείου Πάγου τα ελαφρυντικά σε τόσο σοβαρά αδικήματα δύσκολα θα αναγνωρίζονται από τα δικαστήρια γιατί ο Άρειος Πάγος έβαλε μία παράμετρο που λέει ότι η ποινή θα πρέπει να είναι ανάλογη της προσβολής που κάνεις στα έννομα αγαθά του ανθρώπου.