Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Έξαλλος ο Θέμης Κανέλος - Στα 13 μου ο μπαμπάς μου με ρώτησε είσαι Πουσ και με έσπασε στο ξύλο

Έξαλλος ο Θέμης Κανέλος - Στα 13 μου ο μπαμπάς μου με ρώτησε είσαι Πουσ και με έσπασε στο ξύλο

Έξαλλος ο Θέμης Κανέλος: «Έχω νιώσει το μαχαίρι στο λαιμό μου για να με σκοτώσουν επειδή είμαι γκέι»

«Να φοβηθώ? Εγώ?»

Θεωρούνταν ένας από τους πιο εκκεντρικούς παίκτες του

Big Brother. O λόγος για τονΘέμη Κανέλο, ο οποίος ασχολείται με το μακιγιάζ, γεγονός το οποίο έχει παρουσιάσει πολλές φορές στον κανάλι του στοYoutube.

O Θέμης έχει δεχτεί αρκετές φορέςαρνητικά σχόλια για την εξωτερική του εμφάνιση,ο ίδιος όμως νιώθει τόσο καλά με τον εαυτό μου που δεν δίνει σημασία.

Αυτή τη φορά όμως ο νεαρός make up artistέκανε μία εξοργισμένη ανάρτησηστον προσωπικό του λογαριασμό στοinstagram, καθώς φαίνεται να του έχουν κάνει αρκετές αναφορές.

«Να φοβηθώ? Εγώ?Που στα 13 μου όταν ο μπαμπάς μου με ρώτησε είσαι πουσ*ς? Του απάντησα με περηφάνια -Ναι Είμαι.. Και με έσπασε στο ξύλο.. Εγώ?που στα 15 πήγαινα σχολείο με μακιγιάζ και ένιωθα πιο ΘΕΑ από ποτέ και ας έπαιρνα σχόλια στο

Youtube που μου έλεγαν να πεθάνω.. Εγώ? Που αμέτρητες φορές που με είχαν διώξει οι γονείς μου από το σπίτι απλά επειδή ήμουν ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟΣ και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΌΜΟΥΝ για τον εαυτό μου.. Εγώ?Που στα 18 αποφάσισα να πάω κόντρα σε ότι πιστεύει ΟΛΗ η ΣΚΑΤΟκοινωνίακαι να βγω δημόσια στην τηλεόραση και να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό για να έχουμε επιτέλους ορατότητα? Εεε όχι αγάπη εγώ δεν φοβάμαι μερικές αναφορές,εγώ έχω νιώσει το

3333

μαχαίρι στο λαιμό μου για να με σκοτώσουν επειδή είμαι γκέι..Δεν Φοβάμαι και δεν θα έπρεπε ΚΑΝΕΙΣ να φοβάται »,έγραψε χαρακτηριστικά δίνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα.

GALLERY