Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μην το κάνεις παιδί μου θα καταστραφείς – Σε απόγνωση η Ελένη για τον εθισμό του Άγγελου Λάτσιου

Μην το κάνεις παιδί μου θα καταστραφείς – Σε απόγνωση η Ελένη για τον εθισμό του Άγγελου Λάτσιου

Η Ελένη Μενεγάκη δε είναι μόνο μια λαμπερή παρουσιάστρια, αλλά και μια μοντέρνα γυνή και μάνα, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα στα παιδιά της να διαχειρίζονται καταστάσεις στη ζωή τους όπως αυτά νομίζουν, ανάλογα με την ηλικία καθενός.

Υπάρχουν και στιγμές, όμως, όπου δε μπορεί να μην αντιδράσει, με τον Άγγελο Λάτσιο ορισμένες φορές να της προκαλεί θυμηδία. Η παρουσιάστρια, όσο άνετη κι αν

είναι, δε μπορεί να μην εκφράσει την αντίθεσή της, όταν διαφωνεί με κάποια συνήθειά του και μια εξ αυτών αφορά έναν εθισμό του.

Ως προς τον εθισμό αυτόν, πρόκειται για τη λατρεία του στα τατουάζ. Η Μενεγάκη είναι ενημερωμένη για τα προβλήματα, που μπορεί αυτά να προκαλέσουν σε υπερβολική χρήση, και σε μια ανακοίνωση του γιου της «ξέσπασε».

Η απόφαση του Άγγελου που την έκανε έξαλλη

Σύμφωνα με το «Yes Magazine», ο Άγγελος της ανακοίνωσε πως θέλει να κάνει τατουάζ μανίκι και οι δυο τους τσακώθηκαν άηρια. Οι φωνές της έφτασαν από τα

Μελίσσια μέχρι την Νέα Πεντέλη, αλλά ο Λάτσιος έμοιαζε αμετανόητος, αφού είναι ενήλικος και μπορεί να διαχειριστεί τη ζωή του, όπως νομίζει εκείνος, έχοντας πάρει και την απόφαση να κάνει αλλαγή ζωής.

Η Ελένη έφτασε σε σημείο να μιλήσει στον Γιάννη Λάτσιο, παρακαλώντας τον να μιλήσει κι αυτός στον Άγγελο, τονίζοντας πως δε θέλει να τον βλέπει να «σημαδεύει» όλο του το

σώμα. Ο Γιάννης την καθησύχασε, από την πλευρά του, υπενθυμίζοντας πως είναι ακόμη νέος και μπορεί να κάνει τις τρέλες του, αλλά υποσχόμενος πως θα του μιλήσει.