Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο Μάνος Δασκαλάκης ανεβασε το νεο του βιντεοοκλιπ - Τον απογοητευσαν τα σχολια απο κατω

Ο Μάνος Δασκαλάκης ανεβασε το νεο του βιντεοοκλιπ - Τον απογοητευσαν τα σχολια απο κατω

Η δημοσίευση στο YouTube του βίντεακι κλιπ με το τραγούδι του Μάνου Δασκαλάκη προκάλεσε κύμα αντιδράσεων για τον πατέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Μπορεί ολόκληρη η χώρα να παρακολουθεί με κομμένη την

ανάσα τις εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων της Μαλένας της Ίριδας και της Τζωρτζίνας, αυτό όμως φαίνεται ότι δε πτοεί τον πατέρα τους, Μάνο Δασκαλάκη, και τους συνεργάτες του. Στις 18 Απριλίου ανέβασαν στο YouTube το νέο βίντεακι κλιπ του με τίτλο «Είμαι εδώ».

Τα σχόλια των χρηστών του youtube είναι 10αδες και κριτικάρουν την επιλογή του να ανεβάσει βίντεακι κλιπ ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη η υπόθεση.

Το βίντεακι κλιπ για το νέο τραγούδι του Μάνου Δασκαλάκη

«Κύμα» αντιδράσεων για το

βίντεακι κλιπ του Μάνου Δασκαλάκη
Χαρακτηριστικά είναι τα ακόλουθα σχόλια κάτω από το τραγούδι:

«Σωστά κύριε Μάνο μας. Πολύ πολύ σωστά! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προμοτάρετε το τραγούδι σας! Δε βαριέστε θρηνούμε εμείς για τα 3 παιδιά σας!».


«Ό,τι και να σου πω θα είναι λίγο. Όπως είσαι φωνητικά είσαι και ως άνθρωπος. ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ».


«Να βγάζει τραγούδια ήξερε να πληρώνει να παίρνει καινούριες μηχανές.. να το παίζει τραγουδιστής να δίνει συνεντεύξεις σε όλα παρόν. Αλλά σε πατέρας;;;; μοντέλο ο

3333

Μάνος τραγουδιστής ο Μάνος. Και καλά έπεσε από τα σύννεφα ο κύριος Μάνος. Με μηχανές πανάκριβες αλλά πατέρας;;;;;».


«Το μόνο ταλέντο που μπορώ να δω είναι η ικανότητα να τα κάνετε κάθε μέρα και χειρότεραοικογενειακώς. Συνέχισε εσύ, τραγούδα, μην ενοχλείσαι. Δεν θα μπορείς να το κάνεις για πολύ».


«Τι να σου πω άνθρωπέ μουδε υπάρχουν λόγια να σε περιγράψουν κ εσένα κ τους όμοιους σουντρέπομαι που ζεις δίπλα μας.. που ίσως κάπου διασταυρωθήκαμε που αναπνέεις τον ίδιο αέρα αυτόν τον αέρα που κάποιοι στερήθηκανξέρεις ποιοιντρέπομαι για λογαριασμό σουτσάμπα τα

παντελόνια που φοράςκ κάτι τελευταίοείσαι εντελώς ατάλαντος».


«Ωραίο τραγούδι.το έχω βάλει ξυπνητήρι και ξυπνάω πέντε λεπτά νωρίτερα».


Από την πλευρά τους, οι συνεργάτες του Μάνου Δασκαλάκη που ανέβασαν το βίντεακι κλιπ απαντούν σε αυτά τα σχόλια με ένα απλό «like», ενώ κάποιους από τους χρήστες βρίσκουν το τραγούδι ενδιαφέρον, χωρίς να αναφέρονται στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών.